Skip to main content
Wichhart Zonwering

Zonneschermen

Wilt u optimaal genieten van uw terras en de perfecte schaduw?

Dan is een zonnescherm met Somfy bediening een goed idee. Met een knikarmscherm weer je de zon op warme dagen, maar behoud je een optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere maanden. Geen overbodige luxe dus tijdens zwoele zomermaanden.

Alle zonneschermen worden voor u op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Rechthoekige, afgeronde of ovalen cassettes met een klassiek of strak design? Zonneschermen van Wichhart Zonwering passen bij elke woningstijl. Bezoek onze showroom voor een demonstratie van diverse modellen van Brustor, weinor, Leiner en Gibus. 

Knikarmscherm met elektrisch uitrolbare volant - te zien in onze showroom!

De Brustor B25 Elite is ook beschikbaar met een oprolbare gemotoriseerde volant tot 1,5 meter. De volant is een grote meerwaarde voor woningen met een zuidwestelijke oriëntatie.

Dankzij het extra zonwerende screen aan de voorkant van het knikarmscherm heb je nooit meer last van laagstaande zon en creëer je ook nog eens extra privacy.

Het contact met de tuin gaat daarbij niet verloren, want de screen blokkeert het zicht naar buiten niet. De volant verdwijnt tot slot discreet in de voorlijst van het knikarmscherm wanneer je deze niet wenst te gebruiken.

Maak een afspraak in onze showroom om de uitgebreide maatwerkmogelijkheden te zien. Graag stellen wij een passende offerte voor u op!