Skip to main content
Wichhart Zonwering

Screens

Bij Wichhart Zonwering kutn u terecht voor maatwerk windvaste screens van de merken heroal en Brustor.

Onze screens zijn veelzijdig, bieden uitstekende prestaties en maximale flexibiliteit. Naast het voorkomen van verblinding en het buitenhouden van warmte kunnen screens ook worden gebruikt als privacyschermen of om de leefruimte volledig te verduisteren.

Door de grote keuze aan zonweringsdoeken, kleuren en montagevarianten bieden screens voor buitengebruik de hoogste mate van ontwerpvrijheid, zodat de sreens zich qua vorm, kleur en grootte perfect aanpast aan het uiterlijk van uw huis of kantoorgebouw.

Wichhart werkt mee aan duurzame en ecologische zonweringsoplossingen: Solar screens.

Daarom bieden wij ook screens op zonne-energie aan. Deze windvaste zonwering is een duurzame oplossing waarbij we gebruik maken van een natuurlijke energiebron om de screen te bedienen.

Meteen ook ideaal voor ruimtes waar geen stroomtoevoer mogelijk is. De motor die de screen aanstuurt, wordt gevoed door een batterij die op zijn beurt gevoed wordt door zonnestralen. De batterij vangt de zonnestralen op via een zonnepaneel. De energie die wordt opgeslagen in de batterij zorgt ervoor dat de screens zowel op zonnige als iets meer bewolkte dagen kan blijven functioneren, zelfs op een noordgerichte gevel.